Ouders kopen samen met Ferax Vastgoed een huis

Ouders die een huis willen kopen voor hun studerende zoon of dochter, maar de zorg ervoor niet erbij willen hebben, kunnen samen met Ferax Vastgoed een huis kopen. Ferax doet het beheer en de verhuur en de ouders krijgen hun deel van het rendement. Na het afstuderen van zoon of dochter verkoop je het aandeel in het pand voor de (hopelijk) inmiddels gestegen waarde terug aan Ferax. Of je blijft deelnemen, dat kan ook. 

De beheerskosten zijn te overzien en marktconform. Als je het kunt betalen, is het altijd beter om een huis te kopen en zelf die kamers te verhuren. Immers als je een kamer huurt, betaal je de kosten en de winstopslag aan een particuliere verhuurder. Dat kun je beter zelf in de portemonnee houden. Ferax Vastgoed neemt deel in de eigendom van het pand en deelt op die manier in de opbrengst. Er zijn verder geen kosten, dan die je als verhuurder normaal ook zou hebben.

En voor ons maakt het verder niet uit. Of wij nou meerdere investeerders hebben of maar één blijft hetzelfde. Op deze website staat precies omschreven hoe het bij Ferax Vastgoed in de praktijk werkt en wij zijn ook altijd beschikbaar voor een toelichting.

Inschrijving voltooid!

Bedankt voor uw inschrijving