Investeer met hoog rendement in verhuurde appartementen, studio’s en kamers.

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van de prospectus meteen wilt beleggen met Ferax. Daartoe kunt u het digitale inschrijfformulier hiernaast invullen en mailen.

Schrijf u nu in

Velden met een * zijn verplicht.

Dave van Helsdingen

Dave van Helsdingen (geboren in maart 1959) studeerde Sociaal-Economisch en Privaatrecht in Groningen in 1983. Hij begon zijn carrière in 1984 als makelaar in commercieel onroerend goed bij Jones Lang Wootton in Rotterdam, vervolgde bij Jacobus Recourt in Amsterdam en Nieboer Gemako in Den Haag. In 1996 trad hij toe tot Blauwhoed als commercieel projectontwikkelaar en werd in 2000 directeur bij Cushman Wakefield in Rotterdam. Sinds 2003 opereert hij als zelfstandig makelaar, vastgoedinvesteerder en projectontwikkelaar, voornamelijk vanuit Wassenaar. Sinds 2017 is hij volledig gericht op Ferax Vastgoed.

Paul Vernooijs

Paul Vernooijs (geboren in december 1958) studeerde Notarieel en Fiscaal Recht in Leiden, en startte zijn loopbaan als belastingadviseur bij De Boer en Van Keulen in Amsterdam in 1985, waarna hij in 1986 zelfstandig fiscaal en financieel adviseur werd. In de late jaren tachtig was hij een pionier in financiële planning in Nederland. Zijn interesse in vastgoedbelegging groeide in de jaren negentig, waarbij hij financiering voor vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars faciliteerde. Sinds 2004 richtte hij zich op projectontwikkeling, met een verschuiving naar fiscaal en financieel advies na de crisis van 2008. Vanaf 2017 concentreert hij zich volledig op Ferax Vastgoed.

Inschrijving voltooid!

Bedankt voor uw inschrijving