Investeren in onroerend goed

Wat wordt verstaan onder investeren in onroerend goed?

Investeren in onroerend goed is het kopen van panden om die te verhuren. Er zijn verschillende soorten panden, woningen, kantoren, opslagloodsen etc, De intentie is om te kopen, te verhuren en daarna iets over te houden als (extra) nettoinkomsten.

Waarom investeren in vastgoed?

Beleggen in vastgoed is vast en goed

De opbrengst van verhuurde woonruimte is snel 8% en met waardestijging mee vaak wel 10%. Dat leggen wij op de website uit. Als particulier heb je wel met een flinke rompslomp te maken, maar die neemt Ferax Vastgoed uit handen.

De bankrente is laag, aandelen fluctueren sterk in waarde en de belasting over uw vermogen is vaak al meer dan een procent per jaar. Er is denken wij geen belegging die zo veilig is als investeren in woningen die worden verhuurd. Nog steeds is er immers een groot tekort aan betaalbare woningen en kunnen starters geen hypotheek krijgen. Ze moeten wel huren.

Beleggen in verhuurde woonruimte geeft een stabiel en goed rendement met overzienbare risico’s en is daarmee een goed alternatief voor sparen.

De investeerder die goed inkoopt kan altijd wel een rendement van 8% maken en met de waardestijging mee is dat rond de 10% of meer. Dat vergt werk dat door Ferax Vastgoed wordt gedaan. U plukt daarvan de vruchten.

De behoefte aan woonruimte is het grootst bij jongeren 

Onder studenten, singles en starters op de woningmarkt is een groot tekort aan woonruimte. De belegger die zich op deze markt richt zal zich weinig zorgen hoeven te maken over leegstand.
Ferax Vastgoed belegt in panden waarin kamers, studio’s en/of etages worden verhuurd. De uitstekende opbrengst per jaar en bij verkoop is voor de obligatiehouders.

U het rendement, zij de betaalbare woonruimte

Investeren in vastgoed ingewikkeld?

Wij helpen u op weg met de uitleg over de meest gebruikte begrippen. We hebben jarenlang ervaring in beleggen in vastgoed en zijn bekend met alle regels en begrippen.

Bent u ergens een begrip tegengekomen op onze website en weet u niet wat dit betekent? Neem dan contact met ons op, dan leggen we ’t u graag uit.

Inschrijving voltooid!

Bedankt voor uw inschrijving