Ferax Vastgoed is een unieke fonds-initiator. Wij keren de volledige winst uit aan onze beleggers. Dat ziet u nergens anders in Nederland

Zes van de tien oudere spaarders halen hun geld van de bank als de rente op spaargeld negatief wordt. Dat meldt de ANBO in het AD van 23 september. Bij Ferax Vastgoed heeft u geen last van negatieve rente!

Beleggen in verhuurde woonruimte bij Ferax geeft een stabiel en goed rendement van al snel 8% of meer met overzienbare risico’s. Verhuurde woningen zijn voor jongeren, studenten en starters op de woningmarkt een uitkomst. Zij betaalbare woonruimte, u het rendement.

Zes van de tien geënquêteerden halen hun geld van de bank als de rente op spaargeld negatief wordt. Dat meldt de ANBO in het AD van 23 september. Sommige ondervraagden gaven al concreet aan wat ze ermee van plan zijn. Zo wil 10 procent overstappen naar een buitenlandse bank, gaat 7 procent investeren, en wil 6 procent het spaargeld gebruiken voor energiemaatregelen in en rond de woning.

Wij, van Ferax Vastgoed, weten een veel betere belegging. Met Ferax in verhuurde woonruimte beleggen. Dat geeft een stabiel en zeker rendement.

Schrijf nu in op Ferax Obligatieronde Serie B. Vraag het prospectus aan op www.ferax.nl

Inschrijving voltooid!

Bedankt voor uw inschrijving