Ferax Vastgoed in De Bevelander

De Bevelander:

In Goes wordt woonruimte gerealiseerd boven winkels. Bouw van woningen boven winkels voor starters, singles en studenten

Op dit moment wordt woonruimte voor starters, singles en studenten gerealiseerd boven diverse winkelpanden in het centrum van Goes. Het vastgoedfonds dat dit project heeft opgepakt, Ferax Vastgoed, is opgericht door de in Goes geboren Paul Vernooijs.

In 4 winkelpanden in de Lange Kerkstraat, Sint Adriaanstraat en aan de Kreukelmarkt is inmiddels gestart met de verbouwing tot wooneenheden. De verwachting is dat nog later dit jaar ook in de Klokstraat, de Ganzepoortstraat en de Lange Vorststraat met verbouwing van niet gebruikte ruimte in winkelpanden wordt begonnen. Ferax Vastgoed heeft in meerdere steden in de Randstad nu 22 appartementengebouwen en 12 studentenhuizen met circa 150 wooneenheden in de verhuur. De focus van het team van Ferax ligt op het bieden van betaalbare woonruimte aan woningzoekenden die het moeilijk hebben om toe te treden tot de woningmarkt: starters, singles en studenten.

Er is weinig aanbod maar een enorm grote vraag naar betaalbare woonruimte voor studenten en starters, en Ferax voorziet daarin. Investeren in woonruimte voor jongeren is ook beleggen met social impact. Jongeren hebben betaalbare woonruimte terwijl Ferax aan beleggers een zeer goed rendement biedt.

Particuliere beleggers kunnen bij Ferax eenvoudig participeren en daarmee renderend beleggen in vastgoed zonder de zorgen en het gedoe dat daarbij komt kijken. De volledige winst wordt uitgekeerd aan beleggers, wat Ferax uniek maakt in Nederland.

Beleggers die vanaf € 25.000 inleggen, delen ieder jaar, en ook bij verkoop van het pand, mee in de winst. De looptijd van de investering is 5 jaar.

Paul Vernooijs, directeur Ferax: “Wij zien in Goes heel veel mogelijkheden, maar ook veel vraag. Ook hier is er behoefte aan kleine, betaalbare woonruimte. De afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan met het renoveren en verbouwen van panden tot woonheden voor starters, singles en studenten. En dat doen we op een renderende manier waar onze obligatiehouders van profiteren.”

Inschrijving voltooid!

Bedankt voor uw inschrijving